آژانس هواپیمایی فهیم گشتآژانس هواپیمایی فهیم گشت

By signing up, I agree to Travelo's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

در حال حاضر عضو هستید؟

آژانس هواپیمایی فهیم گشتآژانس هواپیمایی فهیم گشت
فراموشی رمز عبور ؟

آیا یک حساب کاربری ندارید؟

ارائه خدمات ویزا توسط آژانس فهیم گشت
  • imageframe-image

اخذ ویزا :

آژانس هواپیمایی فهیم گشت در راستای فعالیت چندین ساله خود، جهت رفاه حال هموطنان عزیز به ارائه خدمات ویزا برای کشورهای مختلف اقدام نموده است. اخذ ویزای توریستی برای اکثر کشورها، همچون کشورهای حوزه شنگن، کانادا ، کشورهای آسیایی و … توسط آژانس هواپیمایی فهیم گشت انجام می گیرد.

اخذ ویزا برای کشورهای اروپایی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای آلمان :

• اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار
• دو سری کپی از گذرنامه ها و ویزا های قبلی
• ۳ قطعه عکس تمام رخ
• آدرس منزل و محل کار و تلفن مسافر به طور دقیق
• اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.
• برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب. 
• برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل. 
• یک سند مالکیت (ترجمه‌ی رسمی انگلیسی)

ویزای توریستی اسپانیا :

شامل افرادی می‌شود که قصد اقامت کوتاه‌مدت در اسپانیا به منظور تفریح و بازدید داشته باشند؛ ویزای توریستی اسپانیا برای دو هفته تا سه ماه صادر می‌شود و به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.

مدارک لازم برای ویزای اسپانیا: 

• اصل گذرنامه (Passport) با حداقل ۷ ماه اعتبار از زمان پرواز
• ۳ قطعه عکس ۶×۴ رنگی تمام رخ با زمینه‌ی سفید
• کپی از صفحه‌های اول و دوم و توضیحات شناسنامه
• ضمانت بازگشت (یک فقره چک به همراه اصل و کپی گذرنامه‌ی صاحب چک)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای انگلستان :

• اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار
• دو سری کپی از گذرنامه ها و ویزا های قبلی
• ۳ قطعه عکس تمام رخ
• آدرس منزل و محل کار و تلفن مسافر به طور دقیق
• اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.
• برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب. 
• برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل. 
• یک سند مالکیت (ترجمه‌ی رسمی انگلیسی)

ویزای ایتالیا :

عادی : افرادی که دارای ویزای شنگن هستند ، می توانند بدون گرفتن ویزا از سفارت ایتالیا، وارد این کشور شوند.

• ویزا می بایست از کنسولگری یکی از کشورهای ذیل صادر شده باشد: آلمان – فرانسه – بلژیک – اسپانیا – پرتغال – هلند – لوکزامبورگ، ویزا باید دارای جمله – معتبر برای کشورهای شنگن – را باشد .

• ویزا باید از نظر مدت زمان معتبر باشد. به طور کلی سه نوع ویزا داریم:
الف) روادید عادی شنگن ، اعتبار ۹۰ روز اقامت ، برای یک یا چند بار ورود ، ظرف شش ماه ، دارنده این نوع روادید مجاز به ورود به کلیه کشورهای عضو شنگن است.
ب) روادید شنگن با محدودیت ارضی با اعتبار حداکثر ۹۰ روز اقامت ، برای یک یا چند بار ورورد به کشورهای قید شده در ویزا است.
ج) روادید ملی – بدون محدودیت زمانی حداکثر ۹۰ روز اقامت دارنده این نوع روادید مجاز است فقط به کشوری که برایش ویزا صادر شده وارد شود.

توجه : کلیه مراجعین هنگام درخواست روادید ، نوع ویزای درخواستی را دقیقا قید نمایند، فرم ویزا را خوانا و بدون خط خوردگی پر نمایند. روادید شنگن باید از کشوری که مقصد اصلی مسافر است صادر شود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای فرانسه (توریستی):

• اصل گذرنامه معتبر با حداقل ۳ ماه اعتبار از تاریخ برگشت تور ( امضاءشده) به همراه کپی صفحات اول، دوم، سوم و چهارم.
• اصل و فتوکپی شناسنامه متقاضی.
• در صورت تاٌهل اصل و فتوکپی شناسنامه و گذرنامه و یا گواهی فوت همسر متقاضی.
• ۲ قطعه عکس ۵/۴ ×۵/۳ کاملاً جدید مربوط به ۳ ماه گذشته، تمام رخ، رنگی با زمینه سفید.
• معرفی نامه خطاب به سفارت فرانسه به زبان فارسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت و یا انجمن صنفی
حاوی اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی متقاضی، پست سازمانی وی در شرکت، دلیل و زمان سفر (به همراه دو نسخه کپی از آن).

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای یونان

• اصل گذزنامه با ۶ ماه اعتبار
• دو سری کپی از گذرنامه ها و ویزا های قبلی
• ۳ قطعه عکس تمام رخ
• آدرس منزل و محل کار و تلفن مسافر به طور دقیق
• اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.
• برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب. 
• برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل. 
• یک سند مالکیت (ترجمه‌ی رسمی انگلیسی)

مدارک مورد نیاز برای ویزای روسیه:

• پاسپورت 
• بلیط رفت و برگشت 
• یک قطعه عکس 
• آدرس ، تلفن و شغل 
• ۵۰% هزینه ویزا

اخذ ویزا برای کشورهای آسیایی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای استرالیا عبارتند از: 

• فرم‌های تکمیل‌شده سفارت برای تمام افراد بالاتر از ۱۸ سال
• هزینه غیرقابل‌عودت برای دریافت ویزا
• عکس در اندازه مخصوص پاسپورت 
• پاسپورت معتبر دست‌کم برای ۶ ماه
• مدارک نشان‌دهنده اموال و متعلقات در ایران
• مدارک اشتغال
• دعوت‌نامه از طرف خانواده یا آشنای ساکن در استرالیا
• برای متقاضیان بالاتر از ۷۰ سال، اجازه پزشکی برای پرواز و بیمه پزشکی استرالیا نیز لازم است 
• مدارک تکمیلی که بنا بر مورد به اطلاع متقاضی می‌رسد

ویزای امارات:

برای گرفتن ویزای امارات به پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار نیاز دارید.

مدارک لازم برای ویزای اندونزی :

• اصل گذرنامه (Passport) با حداقل ۷ ماه اعتبار از زمان پرواز
• ۳ قطعه عکس ۶×۴ رنگی تمام رخ با زمینه‌ی سفید
• کپی از صفحه‌های اول و دوم و توضیحات شناسنامه
• ضمانت بازگشت (یک فقره چک به همراه اصل و کپی گذرنامه‌ی صاحب چک)

اخذ ویزای تایلند:

• مسافران باید دارای پاسپورت با شش ماه تاریخ انقضا باشند.

ویزای ترکیه:

در حال حاضر ایرانیان برای ورود به ترکیه نیازی به ویزا ندارند.

برای گرفتن ویزای چین به پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار نیاز دارید.

مدارک قابل ارائه برای ویزای توریستی ژاپن به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

• گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود) 
• یک نسخه فرم تقاضای ویزا 
• یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید 
• برنامه سفر (به همراه رزرو هتل ) 
• شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن ) 
• مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

اخذ ویزای سنگاپور:
برای سفر به سنگاپور نیاز به پاسپورت با شش ماه اعتبار می باشد.

مدارک لازم برای گرفتن ویزای لبنان:

• اصل پاسپورت با حداقل ۷ماه اعتبار از زمان شروع مسافرت
• دو قطعه عکس

مدارک لازم برای اخذ ویزای مالدیو:

• اصل پاسپورت با حداقل ۷ماه اعتبار از زمان شروع مسافرت

اخذ ویزای مالزی :

مسافران باید دارای پاسپورت با شش ماه تاریخ انقضا باشند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای هند:

• اصل پاسپورت با شش ماه اعتبار
• اصل بلیط
• ۲ قطعه عکس با پس زمینه روشن
• کپی از تمام صفحات شناسنامه
• ادرس و تلفن مسافر