شهر استانبول به عنوان وسیعترین شهر ترکیه مرکز اقتصادی و فرهنگی آن محسوب میشود. شهری در جوار دریای مرمره و تنگه بسفر که بین مرز آسیا و اروپا قرار دارد. به خاطر وجود آثار و جاذبههای تاریخی بیشمار در این شهر، استانبول هر ساله پذیرای گردشگران بسیاری از سرتاسر دنیا از جمله کشور عزیزمان ایران میباشد. در این مقاله، این شهر بینظیر را به شما عزیزان معرفی می کنیم تا در صورت سفر به این منطقه اطلاعات کافی را راجع به آن داشته باشید.
وضعیت آب و هوای استانبول
موقعیت مکانی شهر استانبول باعث وجود چند نوع آب و هوای مختلف در این منطقه شده است. بهطوریکه، در این شهر آب و هوای گرمسیری، اقیانوسی و مدیترانهای را مشاهده میکنید. باید بگوییم که استانبول دارای تابستانهای گرم و آفتابی و زمستانهایی مرطوب و سرد بوده و میانگین بارندگی در این شهر در حدود ۸۷۰ میلیمتر نیز میرسد. با این اوصاف، اوایل فصل پاییز و اواخر بهار بهترین زمان سفر به استانبول میباشد. زیرا دمای هوا در پاییز به حدود ۲۳ درجه رسیده و هوایی بسیار مطلوب و دلپسند را در این شهر تجربه میکنید. بهار استانبول نیز با شبهایی دوستداشتنی و خنک، نمنم بارانهای بهاری و میانگین دمایی برابر با ۱۸ تا ۲۷ درجه سانتیگراد بهترین و خاطرهانگیزترین لحظات را برای شما عزیزان رقم میزند.
هزینههای اقامت و غذا در استانبول
در همه سفرها هزینههای پرداختی جهت اقامت در هتلها برای مسافران بسیار مهم است. باید بدانید که زمان سفر به استانبول تأثیر زیادی بر قیمت هتلهای موجود در این شهر دارد. به عنوان مثال اگر بین ماههای سپتامبر تا جولای از این شهر بازدید کنید، هتلها هزینه بیشتری را از شما دریافت میکنند. اما در ماههای مه، اکتبر و آوریل قیمت هتلها به میزان چشمگیری کاهش مییابند. جهت صرفهجویی در پرداخت هزینه اقامت در هتلها بهتر است بسیار زودتر از فرا رسیدن موعد سفر نسبت به رزرو آنها اقدام نمایید. البته اگر تصمیم به اقامتی طولانی مدت در استانبول را دارید، با کرایه آپارتمانها میتوانید در هزینههای خود صرفهجویی کنید. باید بگوییم که برای غذا خوردن در رستورانهای مخصوص توریستها باید هزینه بالایی را پرداخت کنید. این موضوع با وجود رستورانهای محلی کوچک با سرو همان غذاها و حتی گاهی خوشمزهتر و لذیذتر واقعاٌ مقرون به صرفه نیست. بنابراین رفتن به رستورانهای توریستی به علت گران بودن چندان توصیه نمیشود.
فرهنگ غذایی مردم استانبول
باید بگوییم که فرهنگ غذایی مردم استانبول به میزان زیادی از فرهنگ غذایی مردم آسیای میانه، بالکان، یونان و بخش شرقی آسیا تأثیر پذیرفته است. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که فرهنگ غذایی مردم ترکیه و ایران عزیزمان بسیار مشابه یکدیگر بوده که این تشابه را به وضوح با نگاهی به منوی رستورانهای این منطقه متوجه میشوید. در زمان مراجعه به رستورانهای استانبول، در ابتدا با انواع پیشغذاهای خوشمزه مانند سالاد، دلمه، ترشی، بورک، سبزیجات، گوشت و پنیر از شما عزیزان پذیرایی میشود. پس از صرف پیشغذا، میتوانید از طعم غذاهایی همچون شیش کباب، کباب ترکی، ادنان کباب، شیشلیک، ایزاگارا کوفته، کوفته سیسی و سایر غذاهای خوشمزه دیگر نهایت لذت را ببرید.
پاسخی بگذارید